Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henri Hermans, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Marie Tilmans, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Margaretha, landbouwster, geboren te Hunsel op 10 december 1790, overleden te Neeritter op 15 december 1869.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 6 januari 1809 met Lambert Ressen, landbouwer, geboren te Nederweert op 18 april 1777, overleden te Neeritter op 12 januari 1856, zoon van Petrus Ressen en Jeanne Sijbers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina