Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Christina Hendrix, landbouwster, geboren te Hunsel, gedoopt op 29 december 1786, overleden te Hunsel op 14 mei 1813, dochter van Joachim Hendrix en Catharine Verstappen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 14 oktober 1807 met
Chretien Dohmen, landbouwer en voerman, geboren te Heinsberg (D) op 29 september 1769, overleden te Ittervoort op 11 april 1843, zoon van Henri Dohmen en Mechtilde Werkens.
(Hij is later getrouwd te Hunsel op 29 december 1818 met Marie Driessen, arbeidster, geboren te Hunsel op 3 april 1788, overleden te Thorn op 22 juni 1853, dochter van Joannes Driesen en Christina Streutjens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina