Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Kornelis Schaekers, geboren te Ittervoort-Beersel op 6 maart 1825, overleden te Ophoven (B) op 13 oktober 1872, zoon van Pierre Schakers en Marie Helene van de Port.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 2 september 1851 met
Barbara Curvers, geboren te Rothem op 31 oktober 1826, overleden te Kessenich (B) op 20 november 1914, dochter van Lambertus Curvers en Anna Gertrudis Luijten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina