Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Servaes Janssen, linnenwever en dagloner, geboren te Neeritter op 1 maart 1827, overleden te Molenbeersel op 16 oktober 1888, zoon van Winand Janssen en Anne Catharine Vleeshouwers.


Hij is getrouwd te Molenbeersel (B) op 10 mei 1858 met
Maria Catharina Elisabeth Pollaert, landbouwster, geboren te Nederweert op 20 september 1836, overleden te Molenbeersel op 29 januari 1922, dochter van Johan Antoon Pollaert en Gertrude Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharna, geboren te Molenbeersel op 23 december 1861.
    Zij is getrouwd te Molenbeersel op 19 augustus 1885 met Joannes Hubertus Nijs, landbouwer, geboren te Baexem op 2 januari 1852, overleden te Maaseik op 14 mei 1911, zoon van Theodore Nijs en Jeanne Marie Coolen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina