Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Laurent Donders, landbouwer, geboren te Ittervoort op 27 februari 1791, overleden aldaar op 19 maart 1850, zoon van Mathieu Donders en Marie Geelen.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 11 april 1833 met
Anna Gertrudis Colbers, geboren te Ittervoort op 7 december 1796, overleden aldaar op 9 september 1865, dochter van Martinus Colbers en Louisa Schaeken.
(Zij had van een onbekende man één zoon.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina