Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodoor Deben, landbouwer en dagloner, geboren te Kessenich op 6 augustus 1775, zoon van Leonard Deben en Anne Slangen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 16 januari 1810 met
Elizabeth Verstraeten, landbouwster, geboren te Hunsel op 6 augustus 1780, overleden te Kessenich op 20 mei 1852, dochter van Peter Verstraten en Catharine Philipsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catherine, geboren te Hunsel op 18 juli 1810.
  • 2 : Jacobus, akkerknecht, geboren te Kessenich (B) op 29 augustus 1813.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 31 juli 1843 met Petronella Scheijven, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel op 16 juli 1816, dochter van Reijnier Scheijven en Joanna Verheijden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina