Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christoffel Vrensen.


Hij was gehuwd met
Jeanne Mols.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Agnes, landbouwster, geboren te Grathem rond 1777, overleden te Baexem op 23 april 1849.
    Zij was gehuwd met Mathias Schaeken, geboren te Weert rond 1761, overleden te Nederweert op 27 januari 1840, zoon van Peter Schaken en Maria van der Putten.
    (Hij was weduwnaar van Petronilla Pleunis, gedoopt te Heythuysen op 11 september 1771, overleden te Nederweert op 13 maart 1806, dochter van Arnoldus Plenus en Margaretha Voegelers.)
  • 2 : Helene, landbouwster, geboren te Grathem op 5 oktober 1780, overleden te Neeritter op 12 juni 1854.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 2 november 1810 met René Franssen, kleermaker en landbouwer, geboren te Neeritter op 1 maart 1787, overleden aldaar op 29 juli 1863, zoon van Pieter Franssen en Anna van Deur.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina