Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Josepha Joosten, geboren te Thorn rond 1806, overleden aldaar op 25 juni 1878, dochter van Chretien Didacus Joosten en Maximiliana Geenen.


Zij was gehuwd met
Jan Corstjens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hubertina, dienstbode, geboren te Thorn op 28 november 1843.
    Zij is getrouwd te Ittervoort op 22 april 1884 met Peter Mathijs Suntjens, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 28 december 1846, zoon van Mathijs Suntjens en Gertrudis Reijven.
    (Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 1 april 1875 met Maria Catharina Adams, geboren te Heel en Panheel op 11 november 1848, dochter van Peter Adams en Hendrina Cools.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina