Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jaques Joseph Pfaert, dagloner, geboren te Gangelt op 4 januari 1783, overleden te Hunsel-Beersel op 30 oktober 1810, zoon van Adam Pfaert en Marie Sophie van den Bergh.


Hij is getrouwd te Hunsel op 21 november 1808 met
Jacqueline Creemers, landbouwster, geboren te Hunsel op 25 december 1789, dochter van Jean Creemers en Gertrude Bormans.
(Zij is later getrouwd te Hunsel op 25 januari 1812 met Pierre Heijckers, landbouwer, geboren te Hunsel op 20 april 1783, zoon van Hendrik Heeckers en Elisabeth Vleeshouwers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean, geboren te Hunsel op 19 april 1810, overleden te Hunsel-Beersel op 6 november 1810.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina