Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Christine Hendrix, dienstmeid, geboren te Hunsel op 7 mei 1763, overleden te Hunsel-Uffelsen op 17 november 1819, dochter van Mathieu Hendrix en Gertrude Cleutjens.


Zij is getrouwd te Hunsel op 31 mei 1809 met
Martin Creemers, dagloner, geboren te Neeritter op 25 maart 1754, overleden te Hunsel op 26 maart 1815, zoon van Jean Creemers en Barbara Hermans.
(Hij was weduwnaar van Anne Kupers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina