Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem Brils, overleden te Weert-Tungelroy op 15 februari 1810.


Hij was gehuwd met
Marie Hennissen, geboren te Weert rond 1757, overleden te Weert-Tungelroy op 24 maart 1812, dochter van Matthieu Hennissen en Lucie Clemens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Mathias, landbouwer, geboren te Weert op 27 september 1794, overleden aldaar op 23 januari 1876.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 23 augustus 1825 met Marie Elizabet Creemers, geboren te Neeritter op 8 april 1802, overleden te Weert op 30 augustus 1851, dochter van Peeter Creemers en Maria Haldermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina