Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Gerits, overleden te Bocholt op 18 april 1817.


Hij was gehuwd met
Catharina Margaretha Cuppens, overleden te Bocholt op 15 juni 1810.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre Jean, landbouwer, geboren te Bocholt op 15 februari 1795, overleden te Molenbeersel op 18 december 1858.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 9 januari 1819 met Anne Severs, geboren te Hunsel op 8 augustus 1788, overleden te Molenbeersel op 9 maart 1862, dochter van Peter Severs en Elisabeth Keris.
  • 2 : Margretha, dienstmeid, geboren te Bocholt op 20 juli 1799.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 12 oktober 1824 met Petrus Johannes Smeets, geboren te Neeritter op 19 april 1781, zoon van Antoine Smeets en Elisabeth Jacobs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina