Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pieter van den Broek, overleden te Hamont (B) op 4 april 1795.


Hij was gehuwd met
Joanna Gudders, overleden te Hamont (B) op 8 juli 1818.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lucas, akkerman, geboren te Hamont (B) op 4 augustus 1777.
    Hij was gehuwd (1) met Margaretha Kuppens, overleden te Weert-Swartbroek op 27 juni 1822.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 17 oktober 1822 (2) met Matthea van Roij, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 20 oktober 1790, gedoopt aldaar op 25 oktober 1790, overleden aldaar op 1 april 1864, dochter van Theodorus van Roij en Joanna op de Drinck.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina