Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Truijen, landbouwer, geboren te Molenbeersel op 3 september 1827, overleden aldaar op 25 maart 1913, zoon van Engel Treuijen en Maria Antonetta Houben.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 18 oktober 1852 met
Joanna Catharina Arits, geboren te Neeritter op 13 juni 1826, overleden te Molenbeersel op 28 februari 1871, dochter van Theodoor Arits en Johanna Maria Christus.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina