Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Helena Tulkens, geboren te Hunsel op 25 januari 1797, overleden te Thorn op 27 februari 1861, dochter van Hendrik Tulkens en Joanna Bosmans.


Haar zoon van een onbekende man:

Zij is getrouwd te Ittervoort op 7 april 1826 (2) met
Joannes de Hing, landbouwer, geboren te Neeritter op 15 februari 1802, overleden aldaar op 30 januari 1875, zoon van Laurentius de Hing en Joanna Leurs.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 10 januari 1870 met Maria Mechtildis Hoos, geboren te Neeritter op 28 november 1824, overleden aldaar op 4 december 1889, dochter van Peter Hoos en Joanna Hurkens.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrik, geboren te Ittervoort-Beersel op 20 mei 1826.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina