Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelis Thijssen, landbouwer, geboren te Hunsel op 30 maart 1777, overleden te Kessenich op 12 maart 1844, zoon van Jan Thijssens en Catharina Geelen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 21 november 1800 met
Elisabeth Coolen, geboren te Hunsel op 25 juli 1773, overleden te Molenbeersel op 6 april 1852, dochter van Martin Coolen en Elisabeth Verlinden.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes, landbouwer, geboren te Hunsel op 20 mei 1805, overleden te Molenbeersel op 5 december 1886.
    Hij is getrouwd te Kessenich op 15 april 1836 met Maria Helena Seunis, geboren te Beersel-Kessenich op 27 september 1813, overleden te Molenbeersel op 24 september 1872, dochter van Lambertus Seunis en Maria Verschueren.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina