Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathias Hilven, dagloner, geboren te Hunsel op 2 januari 1778, overleden te Stramproy op 6 mei 1854, zoon van Joannes Hilven en Maria Mechtildis Perlings.


Hij is getrouwd te Hunsel op 7 juni 1822 met
Maria Elisabeth Verschueren, landbouwster, geboren te Neeritter op 25 oktober 1776, overleden te Molenbeersel op 21 maart 1850, dochter van Petrus Verschueren en Joanna Catherine Dronkour.
(Zij was weduwe van Jan Mathijs Erlings, dagloner en landbouwer, geboren te Ophoven rond 1766, overleden te Neeritter op 19 augustus 1820, zoon van Rijnier Erlings.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina