Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Mechtildis Perlings.


Zij was gehuwd met
Joannes Hilven, landbouwer, geboren rond 1742, overleden te Hunsel op 10 februari 1808.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mechtildis, dienstmaagd, geboren te Hunsel, gedoopt op 12 mei 1774, overleden te Weert op 15 september 1840.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 18 augustus 1815 met Jean Sonnemans, akkerman, geboren te Weert op 6 april 1751, overleden te Altweert op 29 juli 1828, zoon van Michael Sonnemans en Joanna Multjens.
    (Hij was weduwnaar van Hendrina Maes, overleden te Weert op 4 september 1801.)
  • 3 : Elisabeth, dienstmeid, geboren te Hunsel op 7 september 1788.
    Zij is getrouwd te Ophoven op 25 december 1816 met Pierre Verstappen, landbouwer, geboren te Ophoven op 22 april 1784, zoon van Wilhelmus Verstappen en Gertrudis Hermans.
    (Hij was weduwnaar van Wilhelmina Schroyen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina