Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Stams, overleden te Heel op 9 februari 1825.


Zij was gehuwd met
Willem Loven, overleden te Heel op 4 februari 1804.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Heel en Panheel op 27 september 1790, overleden te Hunsel op 11 december 1863.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 9 april 1825 met Peter Jan Cremers, dienstknecht en akkerman, geboren te Neeritter op 3 januari 1797, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 23 april 1864, zoon van Gerardus Creemers en Joanna Grispen.
  • 2 : Elisabeth, geboren te Heel rond 1790, overleden te Hunsel op 18 mei 1840.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina