Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Theunissen, overleden te Weert op 31 maart 1809.


Zij was gehuwd met
Hendrik van de Kraen, overleden te Weert op 16 juli 1811.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs, landbouwer, geboren te Weert rond 1777, overleden te Nederweert op 8 januari 1845.
    Hij was gehuwd met Joanna Maria Janssen.
  • 2 : Francois, landbouwer, geboren te Weert op 17 september 1778, overleden te Hunsel op 4 juni 1863.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 24 april 1806 met Marie Catherine Janssens, geboren te Ittervoort-Ell op 8 november 1775, overleden te Ittervoort op 29 januari 1813, dochter van Jean Janssen en Catharina Pouls.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina