Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Janssen, dienstmeid, geboren te Hunsel op 11 mei 1780, overleden aldaar op 20 juni 1840, dochter van Laurens Janssen en Catharina Geuven.


Zij is getrouwd te Hunsel op 6 februari 1826 met
Petrus Goossen, dagloner, geboren te Neeritter op 11 januari 1772, overleden te Hunsel op 8 augustus 1835, zoon van Pieter Goossens en Joanna Stevens.
(Hij is eerder getrouwd te Maaseik op 17 juni 1814 met Sebilla Grooten, geboren te Rotem rond 1785, overleden te Neeritter op 31 augustus 1825, dochter van Nicolaes Grooten en Catharina Peeters.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina