Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pieter Mathijssen, overleden te Weert op 24 januari 1804.


Hij was gehuwd met
Joanna Maria Smeets, overleden te Weert op 30 september 1819.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Elisabeth, dienstmeid en landbouwster, geboren te Weert-Swartbroek op 1 maart 1796, overleden te Hunsel-Haler op 1 maart 1838.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 5 oktober 1822 met Leonardus Lemmen, akkerman en landbouwer, geboren te Hunsel op 10 oktober 1795, overleden aldaar op 16 juni 1868, zoon van Franciscus Lemmen en Gertrudis van de Voort.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina