Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Truijen, geboren te Ittervoort op 30 januari 1901, overleden te Ell op 28 februari 1986, begraven aldaar, dochter van Peter Matheus Truijen en Anna Mechtildis Cuijpers.


Zij is getrouwd te Grathem op 13 juli 1928 met
Simon Joseph Petrus Lambertus Corsten, geboren te Grathem op 11 november 1896, overleden aldaar op 5 februari 1978, begraven te Ell, zoon van Leonardus Hubertus Corsten en Anna Gertrudis Meeuwissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina