Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Matheus Truijen, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 21 maart 1860, overleden te Grathem op 13 november 1946, zoon van Engelbertus Truijen en Maria Catharina Hubertina Bekkers.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 15 januari 1899 met
Anna Mechtildis Cuijpers, geboren te Thorn op 26 januari 1868, overleden te Grathem op 13 juli 1949, dochter van Christiaan Cuijpers en Anna Mechtilda Kusters.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina