Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Nelissen, overleden te Thorn op 14 mei 1811.


Hij was gehuwd met
Joanna Kellers, overleden te Thorn op 3 november 1800.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, naaister, geboren te Thorn op 25 oktober 1797, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 27 november 1846.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 14 oktober 1827 met Franciscus van der Putten, dienstknecht, geboren te Weert op 19 augustus 1803, wonende te Hunsel, overleden te Heythuysen op 20 februari 1866, zoon van Mathijs van der Putten en Catharina Huijken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina