Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Barbara Baents, akkervrouw en landbouwster, geboren te Kessenich rond 1759, overleden te Neeritter op 5 oktober 1827, dochter van Antonij Baens en Helene Siemkens.


Zij was gehuwd met
Cornelis Creemers, akkerman en landbouwer, geboren te Neeritter rond 1755, overleden aldaar op 26 januari 1834, zoon van Wilmhelmus Creemers en Catharina N.N..

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Guillaume, akkerman en landbouwer, geboren te Neeritter op 27 maart 1804, overleden te Kinrooi op 16 februari 1889.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 6 juni 1828 met Anne Marie Peeters, geboren te Ittervoort-Haler op 10 februari 1801, overleden te Kinrooi op 14 augustus 1869, dochter van Mathias Peeters en Helena Coumans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina