Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathijs Terriom, dienstknecht, geboren te Stramproy op 3 september 1801, overleden te Kessenich op 19 februari 1844, zoon van Mathijs Terriom en Petronella Stultjens.


Hij is getrouwd te Hunsel op 1 juni 1827 met
Joanna Helena Voorter, geboren te Neeritter op 11 april 1808, overleden te Molenbeersel op 19 augustus 1890, dochter van Mathijs Voorter en Maria Gertrudis Brouns.
(Zij is later getrouwd te Kessenich op 29 augustus 1845 met Winnandus Bongers, geboren te Neeritter op 1 augustus 1816, overleden te Molenbeersel op 11 juli 1902, zoon van Joannes Mathias Bongers en Anna Elisabeth Seevers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, geboren te Hunsel-Beersel op 12 augustus 1838, overleden te Molenbeersel op 23 juni 1866.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina