Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathijs van der Putten, bouwman en landbouwer, geboren te Stramproy rond 1759, overleden te Neeritter op 15 mei 1834, zoon van Antoin van der Putten en Helena Knapen.


Hij was gehuwd met
Catharina Huijken, bouwvrouw, geboren te Weert rond 1769, overleden te Neeritter op 24 maart 1835, dochter van Jan Heuken en Helena Doumen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Franciscus, dienstknecht, geboren te Weert op 19 augustus 1803, overleden te Heythuysen op 20 februari 1866.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 14 oktober 1827 met Johanna Nelissen, naaister, geboren te Thorn op 25 oktober 1797, overleden te Hunsel op 27 november 1846, dochter van Peter Nelissen en Joanna Kellers.
  • 3 : Jacobus, landbouwer, geboren te Weert rond 1812, overleden te Neeritter op 3 april 1835.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina