Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean Broens, militair, geboren te Neeritter op 2 februari 1807, zoon van Lambertus Brouns en Mechtildus Colen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 27 november 1834 met
Joanna Peeters, geboren te Hunsel op 30 maart 1799, overleden te Molenbeersel op 12 maart 1862, dochter van Renier Peeters en Catharina Cuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambert, landbouwer, geboren te Hunsel-Uffelsen op 6 juli 1836.
    Hij is getrouwd te Molenbeersel op 7 april 1866 met Maria Christina Bral, landbouwster, geboren te Oordegem (B) op 18 maart 1839, overleden te Molenbeersel op 15 september 1916, dochter van Charles Bral en Joanna Francisca Demets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina