Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacob Verdonck, overleden te Weert op 21 oktober 1812.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Maes, dagloonster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacob, landbouwer en strodekker, geboren te Weert op 22 oktober 1808, overleden aldaar op 13 februari 1885.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 28 april 1835 met Catharina Scheijven, geboren te Ittervoort-Ell op 18 september 1797, overleden te Weert op 20 april 1964, dochter van Joannes Scheijven en Elisabeth Pouls.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina