Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Petronella Scheijven, geboren te Ittervoort-Ell op 4 februari 1785, dochter van Joannes Scheijven en Elisabeth Pouls.


Zij is getrouwd te Hunsel op 22 januari 1829 met
Adriaan Ramaekers, akkerman, geboren te Weert op 21 november 1781, zoon van Willem Ramaekers en Johanna Classens.
(Hij was weduwnaar van Johanna Catharina Manders, overleden te Weert op 24 december 1825.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, geboren te Weert op 10 juli 1831.
    Zij is getrouwd te Weert op 22 september 1853 met Henricus Moonen, landbouwer, geboren te Weert op 7 februari 1831, zoon van Lambertus Moonen en Jacomina Muyters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina