Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Hendrikx, dienstmeid, geboren te Baexem op 9 december 1793, overleden te Molenbeersel (B) op 11 juni 1858, dochter van Petrus Hendrickx en Gudula Loven.


Zij is getrouwd te Neeritter op 11 oktober 1838 met
Jan Janssen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Ittervoort op 13 april 1802, overleden te Molenbeersel op 10 mei 1860, zoon van Jacob Janssen en Catharina Theunen.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 10 juli 1829 met Jeanne Janssen, dienstmeid, geboren te Baexem op 12 januari 1803, overleden te Neeritter op 20 januari 1838, dochter van Jean Janssen en Marie Craanen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina