Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Elisabeth Gevers, dagloonster, geboren te Weert op 2 september 1776, overleden aldaar op 9 april 1849, dochter van Wilhelmus Gevers en Helena Janssen.


Zij is getrouwd te Weert op 21 december 1800 met
Petrus Valours, geboren te Stramproy op 27 september 1767, overleden te Weert op 17 juni 1820, zoon van Josef Valours en Gertrudis Geerkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, dagloner, geboren te Weert op 6 september 1805, overleden aldaar op 12 juli 1865.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 30 april 1836 met Micheline Hilven, geboren te Hunsel op 21 maart 1806, overleden te Weert op 21 januari 1851, dochter van Ruthgerus Hilven en Joanna Koopmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina