Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodore Smeets, timmerman, geboren te Ittervoort-Beersel op 3 februari 1811, zoon van Jan Mathijs Smeets en Maria Tulkens.


Hij is getrouwd te Hunsel op 29 juni 1836 met
Jeanne Gertrude Perlings, landbouwster, geboren te Hunsel op 5 januari 1816, dochter van Henri Perelinkx en Catharina Petronella Elisabeth Calers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathijs, geboren te Ittervoort-Beersel op 2 maart 1838, overleden aldaar op 24 april 1838.
  • 2 : Jan Mathijs, geboren te Ittervoort op 31 maart 1839.
  • 3 : Hendrikus, geboren te Hunsel-Beersel op 3 augustus 1840.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina