Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus van Pol, dagloner en landbouwer, geboren te Stramproy op 17 oktober 1795, zoon van Christiaan van Pol en Sibilla Leutjens.


Hij is getrouwd te Stramproy op 2 mei 1844 met
Aldegondis Baents, dienstmeid, geboren te Stramproy op 10 september 1809, overleden te Weert op 8 augustus 1866, dochter van Lambert Baents en Lucia Stals.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambertus, schoorsteenveger en landbouwer, geboren te Weert op 20 juni 1849, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 10 februari 1933.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 3 september 1873 met Philomena Sak, landbouwster, geboren te Nederweert op 9 november 1850, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 30 augustus 1922, dochter van Gerardus Lambertus Sak en Willemina Maeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina