Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Mathias Koninkx, dienstknecht en houtzager, geboren te Hunsel op 31 augustus 1841, overleden te Peij-Echt op 9 december 1917, zoon van Jacques Koninkx en Marie Catharine Hermans.


Hij is getrouwd te Echt op 1 augustus 1867 (1) met
Maria Sibilla Koolen, dienstmeid, geboren te Hunsel op 9 december 1838, overleden te Peij-Echt op 8 oktober 1872, dochter van Martinus Coolen en Joanna Gertrudis Teuwen.

Hij is getrouwd te Grathem op 28 januari 1874 (2) met
Petronella Roost, dienstmeid, geboren te Grathem op 20 april 1840, overleden te Echt-Pey op 21 oktober 1908, dochter van Jacobus Roost en Marie Elisabeth Baetsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina