Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Creemers, geboren te Neeritter op 11 augustus 1841, overleden te Kessenich op 31 januari 1913, dochter van Henrij Creemers en Marie Elizabeth Driessens.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 28 augustus 1875 met
Wilhelmus Aandekerk, beenhouwer, geboren te Kessenich op 19 december 1843, overleden aldaar op 23 april 1886, zoon van Peter Aandekerk en Petronella Koolen.
(Hij was weduwnaar van Helena Laumen, overleden te Kessenich op 10 juli 1873.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubertus, landbouwer, geboren te Kessenich op 7 juli 1876, overleden te Roosteren op 21 april 1958.
    Hij is getrouwd te Kessenich op 24 februari 1905 (1) met Petronella Barbara Cremers, dienstmeid, geboren te Hunsel op 5 december 1876, overleden aldaar op 31 december 1918, dochter van Henricus Cremers en Maria Helena Hubertina Peeters.
    Hij was gehuwd (2) met Gertrudis Franssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina