Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Janssen, landbouwster.


Zij was gehuwd met
Francis van Es, landbouwer, overleden te Neeroeteren op 17 november 1856.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, dienstknecht, geboren te Neeroeteren (B) op 7 oktober 1810.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 27 januari 1840 met Marie Corneille Moonen, landbouwster, geboren te Hunsel-Beersel op 13 augustus 1804, overleden te Molenbeersel op 19 mei 1877, dochter van Simon Moonen en Anna Snijkers.
  • 2 : Christianus, bouwknecht, geboren te Neeroeteren op 13 februari 1814, overleden te Molenbeersel op 21 maart 1878.
    Hij is getrouwd te Kessenich op 22 juli 1844 met Martina Tulkens, landbouwster, gedoopt te Hunsel op 15 juni 1800, overleden te Molenbeersel op 2 mei 1873, dochter van Mathieu Tulkens en Marie Gertrude Snijckers.
    (Zij had van een onbekende man één dochter.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina