Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aldegonda Konings, geboren te Ittervoort op 29 maart 1849, overleden te Roermond op 26 april 1917, dochter van Jacques Koninkx en Marie Catharine Hermans.


Zij is getrouwd te Echt op 24 november 1871 (1) met
Theodorus Hubertus Jennissen, schrijnwerker, geboren te Echt op 27 januari 1834, overleden te Maasbracht op 22 februari 1887, zoon van Jacob Jennissen en Antonetta Hubertina Driessen.

Zij is getrouwd te Herten op 8 juli 1893 (2) met
Godefridus Chabrié, postbode, geboren te Roermond op 30 maart 1852, overleden te Culemborg op 23 oktober 1921, zoon van Hendricus Chabrié en Elisabeth Haes.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina