Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Seevens, onderwijzer, geboren te Neeritter op 9 mei 1823, overleden te Weert op 5 oktober 1891, zoon van Theodorus Sevens en Joanna Moonen.


Hij is getrouwd te Weert op 28 juni 1861 met
Anna Catharina van Tuel, dienstmeid, geboren te Weert op 14 november 1832, overleden aldaar op 4 januari 1903, dochter van Joannes van Tuel en Aldegondis Zeerden.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina