Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Anna Elisabeth Neijens, dienstmeid en landbouwster, geboren te Tongerloo (B) op 25 juli 1804, overleden te Posterholt op 25 februari 1865, dochter van Martinus Neijens en Maria Gertrudis Konincks.


Zij is getrouwd te Neeritter op 27 april 1832 (1) met
Andreas Linssen, landbouwer, geboren te Neeritter, gedoopt op 25 april 1790, overleden te Heel op 7 november 1848, zoon van Rijnier Linssen en Margareta Linssen.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 28 juni 1811 met Maria Sophia Ecrevisse, dienstmeid en landbouwster, geboren te Obbicht op 30 april 1781, overleden te Neeritter op 28 september 1831, dochter van Charle Louis Ecrevisse en Marie Gertrude Overbeeck.)

Uit dit huwelijk:

Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 5 februari 1850 (2) met
Renier Snijckers, landbouwer, geboren te Kessenich (B) op 5 maart 1820, overleden te Melick en Herkenbosch op 10 september 1899, zoon van Joseph Snijckers en Helena Broens.
(Hij is later getrouwd te Sint Odiliënberg op 16 april 1866 met Odilia van der Beek, geboren te Sint Odiliënberg.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina