Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Mathias Nies, landbouwer, geboren te Weert-Keent op 19 april 1781, overleden te Weert op 4 november 1931, zoon van Petrus Nies en Maria Dirks.


Hij is getrouwd te Weert op 22 januari 1813 met
Elisabeth Laenen, landbouwster, geboren te Weert op 21 maart 1787, overleden aldaar op 5 juni 1859, dochter van Hendrik Lanen en Maria Moonen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Maria, landbouwster, geboren te Weert Keent op 6 maart 1816, overleden te Weert op 27 februari 1859.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 24 november 1841 met Henri Geelen, landbouwer, geboren te Hunsel op 17 oktober 1814, overleden aldaar op 11 december 1889, zoon van Laurens Geelen en Gertrudis Joosten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina