Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Verheijden, winkelier, geboren te Hunsel op 14 mei 1844, overleden te Budel op 10 februari 1916, zoon van Jan Verheijden en Mathea Perlings.


Hij is getrouwd te Budel op 21 maart 1877 met
Maria Gertrudis van der Voort, geboren te Luijksgestel op 25 april 1846, overleden te Budel op 24 maart 1916, dochter van Gerardus van der Voort en Maria Catharina Elisabeth Franken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina