Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathieu Craenen, landbouwer, geboren te Ittervoort-Haler op 28 februari 1804, overleden te Hunsel op 6 mei 1883, zoon van Hendrik Kraenen en Gertrudis Coppen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 10 juni 1845 met
Petronella Kunnen, landbouwster, geboren te Ittervoort-Ell op 22 maart 1802, overleden te Hunsel op 18 april 1886, dochter van Mathias Kunnen en Elisabeth Haventer.
(Zij is eerder getrouwd te Hunsel op 24 april 1838 met Louis Kraenen, landbouwer, geboren te Ittervoort op 25 juli 1800, overleden te Hunsel op 11 februari 1844, zoon van Hendrik Kraenen en Gertrudis Coppen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina