Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Janssen.


Zij was gehuwd met
Hendrik Scheijven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godfried, landbouwer en dagloner, geboren te Weert op 25 april 1782, overleden te Nederweert op 2 juli 1862.
    Hij is getrouwd te Wessem op 6 april 1809 (1) met Elisabeth Janssen, huishoudster, geboren te Grathem op 21 september 1779, dochter van Joseph Janssen en Mathia Maes.
    Hij was gehuwd (2) met Cornelia Smeets, overleden te Weert-Swartbroek op 11 december 1843.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 18 maart 1844 (3) met Gertrudis Halfes, dienstmeid en dagloonster, geboren te Grathem op 14 januari 1792, overleden te Weert op 31 december 1852, dochter van Theodorus Halfers en Aldegonda Wijers.
    (Zij is eerder getrouwd te Grathem op 8 november 1839 met Joannes Rosvelts, landbouwer, geboren te Wessem-Oler rond 1773, overleden te Hunsel op 6 maart 1842, zoon van Joannes Rosvelts en Petronella Govers. (Hij was weduwnaar van Catharina Donders, geboren rond 1777, overleden te Grathem op 14 september 1831, dochter van Jacobus Donders en Mathea Meuvissen.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina