Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Goessen, kleerblekersknecht, geboren te Neeritter op 31 juli 1803, overleden te Bennebroek op 21 mei 1874, zoon van Willem Goessen en Hendrina Peeters.


Hij is getrouwd te Heemstede op 10 november 1830 met
Anna Engel Aleid Schröder, geboren te Schapen-Hannover (D) op 4 november 1808, overleden te Bennebroek op 24 februari 1873, dochter van Dirk Andreas Schröder en Anna Aleid Peter.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina