Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henri Beckers, winkelier, geboren te Neeritter op 17 november 1810, overleden te Kinrooi op 26 oktober 1880, zoon van Joannes Beckers en Elisabeth Voorter.


Hij is getrouwd te Kessenich op 26 mei 1837 (1) met
Anna Catharina van de Wal, linnennaaister, geboren te Kessenich op 16 februari 1815, overleden te Kinrooi op 21 maart 1849, dochter van Joannes van de Wal en Helene Buchters.

Hij is getrouwd te Molenbeersel op 14 april 1855 (2) met
Maria Helena Kuppens, winkelierster, geboren te Neeritter op 20 februari 1831, overleden te Kinrooi op 2 februari 1863, dochter van Jean Mathieu Kuppens en Jeanne Teuwen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina