Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Cornelis Boumans, dienstknecht, geboren te Neeritter op 15 juli 1837, overleden te Maasbracht op 20 februari 1911, zoon van Michiel Boumans en Catharina Ramakers.


Hij is getrouwd te Maasbracht op 11 juli 1866 met
Maria Gertrud van der Leek, dienstmeid, geboren te Susteren op 3 oktober 1825, wonende te Maasbracht, overleden aldaar op 3 juli 1897, dochter van Herman van der Leek en Louisa Zanders.
(Zij is eerder getrouwd te Maasbracht op 25 april 1854 met Christiaen Beckers, dienstknecht, geboren te Neeritter op 11 december 1818, overleden te Maasbracht op 28 januari 1864, zoon van Joannes Beckers en Elisabeth Voorter.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina