Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathieu Verkennis, dienstknecht en dagloner, geboren te Hunsel op 20 april 1808, overleden aldaar op 10 januari 1865, zoon van Pieter Verkennis en Anna Maria Joosten.


Hij is getrouwd te Grathem op 26 juli 1854 met
Anna Margeretha Roijen, dienstmeid en dagloonster, geboren te Baexem op 11 februari 1834, overleden te Hunsel op 24 februari 1916, dochter van Gerard Roijen en Jeanne Konickx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerard Hubert, geboren te Baexem op 20 februari 1855, overleden te Heythuysen op 12 augustus 1857.
  • 7 : Maria Gertrudis, geboren te Hunsel op 31 maart 1865, overleden aldaar op 27 maart 1866.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina