Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Piels, dagloonster, geboren te Thorn op 13 juni 1782, dochter van Herman Piels en Catherine Oosten.


Zij is getrouwd te Thorn op 25 juni 1808 met
Peter Gubbels, dagloner, geboren te Baexem op 22 april 1781, overleden te Thorn op 27 februari 1850, zoon van Godefridus Gubbels en Joanna Stemkens.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna Catharina Elisabeth, geboren te Thorn op 28 mei 1826, overleden aldaar op 23 november 1918.
    Zij is getrouwd te Thorn op 28 april 1853 met Joannes Gerardus Brouns, dienstbode, geboren te Hunsel op 10 november 1826, overleden te Thorn op 7 mei 1890, zoon van Hendricus Brouns en Petronilla Haus.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina